Adrian Hădean, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari români, fost jurat la emisiunea MasterChef, a anunțat pe pagina sa de socializarea că a decis să se retragă din afacerea pe care a demarat-o în urmă cu doi ani la Oradea. Restaurantul MEATic – un model al conceptului slow-food – a devenit, după implicarea sa în anul 2017, unul dintre cele mai frecventate din județ.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Adi Hădean a scris pe pagina lui de socializare că ”rufele se spală-n casă, oricât ar fi de curate ori ba”, refuzând să dea amănunte referitoare la decizia sa total neașteptată.

“Unele lucruri ţin mai mult, altele mai puţin, şi cu siguranţă fiecare acţiune a noastră are un timp în care se manifestă plenar, apoi, din varii motive, se stinge şi rămâne în ecouri până o înghite timpul cu totul. Întocmai e şi cazul proiectului MEATic de la Oradea, în care am pus cantităţi enorme de energie din mai 2017 până azi, când am decis să opresc acest flux de energie plecat dinspre mine către o întreprindere a cărei miză n-o mai văd”, a scris Hădean.

Adrian Hădean a lansat restaurantul MEATic la începutul lunii mai 2017, în locul fostului restaurant Graf. Fostul proprietar al acestui restaurant, Florin Portelechi, apare, potrivit Registrului Comerţului, asociat 50-50%, în firma Spotlite, deținătoarea actuală a localului.

“De azi înainte nu mai am nicio legătură cu restaurantul de pe Delavrancea 3, alta decât o mare recunoştinţă faţă de zecile de bucătari, ospătari, oameni de serviciu, spălători de vase, şoferi, responsabili cu aprovizionarea, faţă de sutele de furnizori şi zecile de mii de clienţi care au contribuit la realizarea unui restaurant viabil, cu şanse bune la excelenţă în viitor. Eu pun punct aici. Nu regret nimic. #loveallfeedall”, a mai scris Chef Hădean.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania