fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDTurist maghiar de 75 de ani rătăcit în Munții Rodnei

Turist maghiar de 75 de ani rătăcit în Munții Rodnei

Publicat în

spot_img
spot_img

Un turist în vârstă de 75 ani, din Ungaria, este căutat de peste 12 ore de către salvamontiştii şi jandarmii montani din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, după ce grupul cu care a efectuat o excursie în Munţii Rodnei, spre Vârful Gârgalău, a semnalat lipsa acestuia, la coborârea de pe munte.

Potrivit datelor comunicate de către Salvamont Bistriţa-Năsăud, dispariţia turistului a fost semnalată miercuri seara, în jurul orei 20,00, când grupul din care făcea parte a ajuns la telescaunul de la Borşa, judeţul Maramureş, şi s-a constatat lipsa acestuia.

Din primele date, bărbatul de 75 ani nu ar fi fost echipat corespunzător pentru o drumeţie pe munte.

Căutările salvamontiştilor şi jandarmilor montani s-au întins până în jurul orei 4,30 dimineaţa şi au fost oprite din cauza ploii şi a ceţii, urmând să fie reluate în cursul zilei de joi. 

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel