Cei care au străbătut Clujul ieri au avut parte de blocaje în mai toate punctele importante ale orașului. Ploaia, venirea studenților din vacanță, dar și asfaltările și pregătirile pentru Transilvania Rally, au dat complet peste cap tot traficul, astfel că bulevardele, dar și principalele intersecții au ajuns un fel de parcări imense. Situația a adus pentru unii nervi și frustrare, în schimb alți șoferi au făcut haz de necaz, luând peste picior autoritățile locale.

Cluj-Napoca a fost un oraș blocat ieri, după ce ploaia măruntă dar, mai ales, miile de mașini ajunse brusc în oraș odată cu începerea noului an universitar, au dat peste cap tot traficul din capitala Transilvaniei. Mai mult, micile lucrări de asfaltare și pregătire pentru competiția Transilvania Rally de la final de săptămână, au pus capac circulației prin oraș.

Pagina Info Trafic Cluj a fost unul dintre locurile în care șoferii au postat fotografii și au comentat situația. Astfel, unul dintre șoferii blocați în sensul giratoriu de Manăștur cu Câmpului, a scris că traficul se desfășoară cu viteza ”melcului” acolo, de mai bine de 6 ore. Unul dintre cei aflați în aceeași coloană a scris cu mult umor că ”facem cu mâna din trafic. Ne simțim ca la New York.Traiasca Clujul!”.

“Devine insuportabil oraşul ăsta, mai veniti mulţi? 5 stelele lu’ peşte, că ne sufocăm aici!!!” a scris cineva, dând afară frustrarea de a fi șofer în Cluj.

Pe același grup altcineva scrie că a făcut 80 de minute din Gerogheni în Grigorescu, iar un alt participant la trafic a mărturisit că a făcut 37 de minute de pe pod de pe calea Florești până la Gard la Cora de sub pod.

“Refuz să cred că tot traficul s-a dat naibii peste cap pentru un rahat de denivelare la ieşirea către Florești! Accelerați naibii că nu se întamplă nimic dacă luați denivelarea aia cu 20 la oră! Mulțumim din suflet tuturor soferilor de mântuială din cauza cărora s-a stat 45 de minute pe podul din Mănăștur în autobuze”, a scris un alt participant la trafic.

“O oră din Baciu până pe Dunării. Oraş de belea. Caut de muncă la domiciliu” a scris un șofer cu mult umor, pe același grup.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania