Fondul de investiţii NEPI Rockcastle anunță că va inaugura centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş în luna martie 2020, în urma unei investiţii de 70 milioane euro, peste 75% din suprafaţa mall-ului fiind deja închiriată.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafata inchiriabila de 40.000 de metri patrati, iar peste 60% din suprafată va fi ocupata de magazine ancora, potrivit NEPI Rockcastle. In Shopping City Targu Mures va functiona un hypermarket Carrefour cu o suprafata de 10.000 mp.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar şi a tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. Ne dorim să le oferim românilor din nordul ţării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigenţe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureş le va aduce mureşenilor, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Noul centru comercial va avea un cinema multiplex si un loc de joaca cu o suprafata generoasa, de 500 mp. Proiectul va fi completat cu o gradina pe acoperis de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante. De asemenea, centrul comercial va avea o parcare cu o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania