Victor Ponta spune că, după căderea Guvernului Dăncilă, a primit de la PSD-iști sute de mesaje și că toate încep cu „am fost un prost, ai avut dreptate”, scrie Digi24. Liderul Pro România a declarat că are o ofertă pentru foștii colegi din PSD și că aceasta rămâne valabilă și după moțiunea pe care au semnat-o 28 de parlamentari Pro România și au votat-o 31.

„Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD rămâne valabilă, acum după moţiune, ar trebui să ne aşezăm la masă, să înţelegem că acest guvern s-a încheiat, să susţinem împreună un candidat comun în turul 2, care este domnul Diaconu, care să fie puternic. Sa încercăm să construim o guvernare, avem o şansă un an de zile să facem ce nu am făcut trei ani, apoi oamenii vor decide la vot ce guvern vor”, a afirmat Ponta.

El a adăugat că are pregătite trei propuneri pentru premier, pe care să le discute cu PSD, urmând apoi să decidă cu care se va prezenta la consultări cu preşedintele Iohannis.

„Nu sunt eu propunerea”, a mai precizat el.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.