fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂTraian Berbeceanu își lansează volumul "Radiografia unei mârşăvii judiciare" în cadrul...

Traian Berbeceanu își lansează volumul „Radiografia unei mârşăvii judiciare” în cadrul Salonului Hunedorean al Cărții

Publicat în

spot_img
spot_img

Ajuns un best-seller în librăriile din România, volumul ”Radiografia unei mârşăvii judiciare” scris de fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu, va fi lansat și în orașul său natal, Deva. Evenimentul are loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 12.00, în cadrul Salonului Hunedorean al Cărţii.

Lansarea de carte a fostului șef la BCCO Alba, este evenimentul central a celei de-a XX-a ediții a Salonului Hunedorean al Cărții, un eveniment de cultură unde sunt așteptate să își prezinte ofertele editoriale peste 130 de edituri din țară și străinătate. Evenimentul de lansare va fi completat și cu o sesiune de autografe.

„Este o bucurie pentru noi să constatăm că, deşi ne aflăm în era internetului, lectura cărţilor în format tradiţional, pe hârtie, nu şi-a spus încă ultimul cuvânt şi plăcerea cititului, a răsfoitului unei astfel de cărţi nu va dispărea prea curând. Aşteptăm, prin urmare, acelaşi public numeros, de toate vârstele şi ocupaţiile, iubitorii de carte şi de lectură pentru care, an de an, Salonul Hunedorean al Cărţii este o mare sărbătoare a spiritului”, a declarat luni managerul bibliotecii judeţene Hunedoara, Sebastian Bara.

Pe lângă lansare de carte a lui Traian Berbeceanu, în cadrul Salonului Hunedorean al Cărții vor avea loc și alte evenimente similare. Amintim prezența la Deva a actorului Dorel Vişan, care va prezenta, joi, 17 octombrie, două volume de poezie şi eseuri, în timp ce vineri, 18 octombrie, cititorii se vor putea întâlni cu preotul Constantin Necula, care va propune publicului trei volume cu tematică religioasă, ambele evenimente fiind programate la ora 18,00.

Salonului Hunedorean al Cărţii, are loc în perioada 16-19 octombrie, în Complexul DevaMall, în organizarea Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu” Hunedoara-Deva. Salonul va fi deschis publicului între orele 10,00 şi 20,00, intrarea fiind gratuită.

Redactia

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel