Simona Halep, bine ai revenit la Cluj-Napoca!” Acesta este mesajul cu care primarul Emil Boc a întâmpinat-o pe campioana României, astăzi când a aterizat pe aeroportul din oraș.

Marea noastra campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastase, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului. 

”Ma bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.  Dincolo de performanta extraordinara obtinuta la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreaga generatie, pentru toti romanii. Prin talent, munca, eleganta, modestie si tenacitate, Simona Halep inspira oameni atat din Romania cat si de pe intreg mapamondul. Iti multumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie si mandrie pe care ni le-ai oferit! Si, cu siguranta, vor urma si altele! Simona, suntem alaturi de tine! Si la bine, si la greu!”, a declarat Emil Boc.

Simona Halep este prezentă la evenimentul „Intalnește-ți campionii!” de la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastase. Evenimentul este adresat copiilor cu varste intre 3 si 7 ani, fiind organizat de Federatia Romana de Tenis si Winners Sports Club.

Acordarea titlului de cetatean de onoare urmeaza sa se faca intr-o sedinta viitoare a Consiliului local, a anunțat primarul Emil Boc.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania