Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

O tânără româncă de numai 15 ani debutează ca scriitoare, luna viitoare, la cel mai important salon de carte de pe continentul nord-american și anume la Montreal. Flavia Maria Goga (pe numele de scriitoare F.M. Goga) își va lansa public volumul “Sophia”, după ce o editură pariziană i‑a publicat acest prim roman.

Vă invităm să urmăriți un interviu video realizat chiar la tânăra scriitoare acasă și difuzat de televiziunea ArcaTV.

Flavia Maria Goga – Scriitoare la 15 ani

O tânără româncă de numai 15 ani debutează ca scriitoare, după ce o editură pariziană i-a publicat primul roman. Flavia Maria Goga (pe numele de scriitoare F.M. Goga) își va lansa public volumul "Sophie" la cel mai important salon de carte de pe continentul nord-american, și anume la Montreal, în noiembrie. Cu o "avanpremieră" in cadrul comunității românești.Daca mai spunem că Flavia Maria Goga are și alte talente – pian, karate, șah – credem că vă incităm să urmăriți interviul cu Flavia, în care corespondentul nostru de la Montreal, Adrian Ardelean încearcă să descifreze tainele polivalentei adolescente româno-canadiene.

Publicată de Arca TV pe Luni, 21 octombrie 2019
Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.