SCJU Târgu Mureş a primit Premiul pentru cea mai bună echipă de urgenţă pentru UPU-SMURD Târgu Mureş, Premiul pentru cea mai bună secţie spitalicească pentru Unitatea de Supraveghere şi Terapie Avansată a Cardiacilor Critici (USTACC) şi Premiul pentru spitalul cu cea mai mare siguranţă pentru pacient.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, susţine că cele trei premii primite de unitatea pe care o conduce la Gala Elitelor Medicale reprezintă recunoaşterea muncii celor aproape 4.000 de angajaţi, în 36 de ani de activitate medicală.

“Aceste premii care ni s-au acordat în cadrul Galei Elitelor Medicale, şi pe care le primim cu mare bucurie şi onoare, reprezintă, de fapt, recunoaşterea unei munci făcute cu dăruire şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă, cu răbdarea şi puterea de a lua lucrurile mereu de la capăt, până la reuşită, de către cei aproape 4000 de angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în 36 de ani de activitate medicală. În numele tuturor angajaţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, mulţumesc organizatorilor pentru recunoaşterea şi preţuirea acordată şi vă asigur că vom continua cu aceeaşi dăruire misiunea noastră de a presta un act medical de cea mai înaltă calitate şi de a oferi pacienţilor cele mai bune îngrijiri’, a arătat dr. Claudiu Puiac, într-un comunicat de presă.

Peste 30 de premii de excelenţă în domeniul sănătăţii au fost acordate, joi seara, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Galei Elitelor Medicale, organizată de brandul Ziar Medical, în colaborare cu Congresul Cardio NET Târgu Mureş, de către un juriu format din 11 personalităţi medicale.

“Este Oscarul medicinei româneşti, care a depăşit deja graniţele României. Am acordat 25 de premii mari şi alte 10 premii mai mici, criteriile fiind bazate pe performanţele şi a studiile publicate, iar juriul a fost format din 11 personalităţi (…) Fie că ne referim la sistemul medical (clinici şi spitale), la cercetare, la învăţământ, la organizaţii ale pacienţilor, la acţiuni de mecenat sau la iniţiative individuale ori la echipe care lucrează eficient şi impecabil (în sala de operaţii sau în management) pentru sănătatea pacientului român – identificăm, de la un an la altul, elitele lumii medicale. Le identificăm şi le premiem, într-un eveniment de excepţie, aşa cum excepţională este munca lor, zi de zi”, a declarat presei fondatorul Galei Elitelor Medicale, Ionuţ Geană.

Sursa: Agerpres

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania