Ambasada României în Regatul Spaniei, în colaborare cu lanțul de magazine Carrefour organizează în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2019, “Săptămâna produselor românești” într-o serie de magazine Carrefour din Spania.

“Săptămâna produselor românești” se va desfășura în centre comerciale Carrefour din Alcala de Henares, Almerimar, Castellon, Lleida, Rivas Vaciamadrid, San Fernando, San Juan de Aznalfarache (Sevilla), Torrejon și Villareal.

Inițiativa are loc în contextul acțiunilor de promovare a produselor românești pe piața spaniolă, susținute de Ambasada României în Regatul Spaniei prin Biroul de Promovare Comercială și Economică. Clienții Carrefour vor avea posibilitatea de a achiziționa produse românești, care se vor bucura, în decursul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie, de o vizibilitate sporită în magazinele implicate în acest demers.

Evenimentul de inaugurare va avea loc vineri, 1 noiembrie a.c., începând cu orele 12.00, în incinta centrului comercial Carrefour din Alcala de Henares, în prezența ambasadorului României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, a primarului orașului Alcala de Henares, Javier Rodríguez Palacios, și a reprezentanților conducerii Carrefour. Evenimentul include și un spectacol culinar românesc, degustări de produse românești, precum și un moment artistic tradițional.

Sursa: Occidentul Românesc

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.