Alin Popoviciu, un elev în clasa a XII-a la un liceu din Târgu Mureş, i-a trimis o scrisoare deschisă ministrului demis al Finanțelor, Orlando Teodorovici, după ce acesta a folosit un limbaj de mahala în timpul audierilor miniștrilor viitorului Cabinet Orban.

Tânărul elev mureșean spune că dacă el ar spune asemenea prostii precum a făcut-o ministrul de Finanțe, ar avea imediat nota scăzută la purtare.

„Sunt elev şi vreau să vă spun un lucru: Dacă eu aş zice o asemenea prostie în clasă, precum aţi spus dumneavoastră, mi s-ar scădea nota la purtare! Pe voi cine vă trage la răspundere pentru toate mizeriile pe care le faceţi? Când veţi înţelege că şi voi sunteţi oameni şi nimic mai mult? Cum puteţi să spuneţi în public că vă plac cur*ele, măi dom’le? Mi-ar crăpa obrazul de ruşine să fiu în locul dumneavoastră”, îi scrie elevul.

Tânărul s-a făcut remarcat de mai multe ori în spaţiul public prin atitudinea sa fermă atunci când a venit vorba de a-şi manifesta nemulţumirile. Recent, el a fost amendat de jandarmeria Mureş pentru că a participat în urmă cu câteva luni la un protest organizat cu prilejul unei vizite efectuate de premierul Vioricăi Dăncilă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.