Polițiștii timișoreni au amendat în ultima lună peste 150 de șoferi surprinși că au parcat neregulamentar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități sau pe locurile special amenajate de primărie pentru îmbarcarea sau debarcarea turiștilor care vizitează capitala Banatului.

În ultima lună 151 de șoferi care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități au fost amendați, în urbea de pe Bega. Și șoferii parcați neregulamentar în stațiile amenajate pentru îmbarcarea sau debarcarea turiștilor care vin în număr tot mai mare, în grupuri, cu autocarele, la Timișoara. Astfel de stații au fost amenajate la Punctele Cardinale, pe I.C. Brătianu, pe Bdul Regele Carol și în Piața Huniade. În această situație au fost surprinși 99 de șoferi care au fost sancționați de polițiști.

Amenzile sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, existând și cazuri în care au fost ridicate autovehiculele depistate staționate neregulamentar.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.