Cursa TAROM Bucureşti – Satu Mare din această seară a fost blocată de un politician, scriu jurnaliştii de la Atac la Cenzură din Maramureş. Potrivit acestora, aeronava a fost ținută la sol, în Bucureşti, timp de 50 de minute, pentru ca fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, secretarul executiv al PSD Maramureș, să urce la bord.

Pentru a-și justifica întârzierea, compania TAROM anunţă “mai multe întârzieri minore succesive”. Ceilalți pasageri, revoltați, au făcut fotografii politicianului în cauză și au postat îîntreg incidentul pe rețelele de socializare.

“Dragi pasageri, cursa RO637 București – Satu Mare din această seară a avut o întârziere de 30 de minute, cauzată de mai multe întârzieri minore succesive din timpul zilei. Regretăm neplăcerile provocate și vă asigurăm că prioritatea noastră este să vă asigurăm călătorii sigure! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis TAROM.

Sursa text si foto : Atac la Cenzură

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.