fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADPrefectul de Arad a demisionat

Prefectul de Arad a demisionat

Publicat în

spot_img
spot_img

Prefectul județului Arad, Florentina Horgea, a demisionat la o săptămână după ce intra în concediu medical. Horgea a transmis astăzi o informare de presă prin care anunță că și-a dat demisia, decizia fiind deja transmisă către București.

Prefectura Arad rămâne, oficial, fără prefect după ce Florentina Horgea a decis astăzi să demisioneze. Ea a intrat în concediu medical în același timp cu subprefectul județului, imediat după votarea noului guvern de la București.

„ În urmă cu aproape doi ani și jumătate, am preluat cu maximă responsabilitate funcția de prefect al județului Arad și am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru buna funcționare a instituției pe care o conduc. […] Odată cu adoptarea moțiunii de cenzură, consider că misiunea mea se încheie aici. Sunt un om de onoare, un om de echipă și niciodată nu mă voi agăța de o funcție sau alta, așa cum vedem de multe ori că se întâmplă în România. Fac parte din echipa Guvernului Dăncilă, astfel că am ales să plec împreună cu această echipă. Am solicitat ministrului Afacerilor Interne ca în prima ședință de guvern să fie promovat un proiect de hotărâre privind încetarea detașării mele în funcția de prefect al județului Arad”, a transmis Horgea.

Horgea a mai subliniat că înainte de a face acest pas, s-a asigurat că instituția pe care o conduce este pregătită din toate punctele de vedere, astfel încât activitatea zilnică, dar mai ales turul II al alegerilor prezidențiale să se desfășoare în cele mai bune condiții.

În urmă cu o săptămână, atunci când prefectul și subprefectul Aradului au intrat în concedii medicale, ministrul de interne, Mircea Vela, le-a atras public atenția în cadrul unei videoconferințe, făcând referiri ironice vis-a-vis de virusul care a lovit Aradul. Ulterior subprefectul Damian a revenit din concediu medical, coordonând activitatea instituției în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Redactia

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel