După eșecul usturător din alegeri, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat categoric că nu va demisiona de la șefia partidului și, de asermenea, a spus că a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD pentru marți, la ora 18:30.

Social-democrații vor analiza rezultatul alegerilor prezidențiale, dar vor discuta și despre nemulțumirile din partid. Surse din PSD susțin că există și posibilitatea să fie luată decizia convocării unui Congres pentru perioada următoare.

„La discuții consultive, la un dialog între noi, colegi. La un dialog între toți membrii ai Comitetului Executiv Național. Nu voi cere nimic. Vreau să analizăm toți de ce s-au ajuns aici și să ne asumăm fiecare lucrurile care nu au mers bine. Nu trebuie să amânăm această discuție”, a spus Viorica Dăncilă, ieșind din sediul PSD.

Anterior, Viorica Dăncilă declarasecă nu consideră că trebuie să demisioneze de la șefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un Congres, deoarece tot prin Congres a fost desemnată ea la conducerea partidului.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.