Autoritatea Electorală Permanentă a publicat rezultatele alegerilor din Afganistan, informează Global Defense News. La cele două secții de votare, de la Kabul și Kandahar, au votat 701 persoane, fiind valide 676 de voturi și 25 anulate.

Pe primul loc a fost Klaus Iohannis cu 82,7% din voturi, Viorica Dăncilă obținând doar 17,3% din voturi.

La europarlamentare, militarii din Afganistan au votat, conform datelor Biroului Electoral Central, cu Alianta 2020 USR PLUS (39,4%), PNL (17,4%). PSD s-a clasat abia pe locul patru cu 6,3%.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.