Viorica Dăncilă a primit în urmă cu puțin timp o ofertă de nerefuzat de la cei care îi cer demisia. Mai mulţi lideri PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu şi Lia Olguţa Vasilescu, i-au cerut Vioricăi Dăncilă să demisioneze din fruntea PSD, după ce șefa social-democraților a rămas fără susţinere în partid ca urmare a înfrângerii de la prezidenţiale.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, va prelua şefia interimară a PSD, el fiind susținut de mai mulţi lideri PSD din ţară. Printre cei care sunt alături de Ciolacu se află Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Niculae Bădălău.

Ciolacu i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă şefia organizaţiei de femei şi un loc eligibil la alegerile parlamentare de anul viitor, în schimbul retragerii sale din fruntea partidului.

Marcel Ciolacu își dorește organizarea unui Congres în luna ianuarie sau februarie.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.