Prefectul județului Sălaj, Florin Florian, a anunțat că a demisionat astăzi din funcție, susținând că gestul său este unul de normalitate și de demnitate. El a spus că în cursul zilei de marți va participa la Colegiul Prefectural și va da publicității și un bilanț al activității sale.

Florin Florian a fost numit în funcție în martie 2017, iar odată cu demisia se va reîntoarce pe postul de șef al Inspectoratului pentru Construcții Sălaj pe care îl ocupase anterior.

Decizia prefectului vine ca urmare a rezultatelor finale de la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în județul Sălaj prezentându-se la urne 94.890 de persoane, dintr-un total de 196.191 de alegători prevăzuți în listele electorale permanente.

Numărul total de voturi valabil exprimate a fost de 93.559. Klaus Iohannis a fost votat de 64.695 de sălăjeni, în timp ce Viorica Dăncilă a primit doar 28.864 voturi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.