Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, pentru județele Cluj și Sibiu, o atenționare nowcasting de vânt puternic, ninsoare viscolită și zăpadă spulberată.

Astfel, în județul Sibiu, atenționarea este valabilă de la astăzi, de la ora 14:00 până la ora 19:00, interval în care se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60 -70 km/h. Sunt vizate localitățile Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Turnu Roșu și Boița.

În județul Cluj, potrivit meteorologilor, în intervalul orar 13:15 -19:00, în zona de munte, la peste 1800 m altitudine, se va semnala ninsoare viscolită și zăpadă spulberată ce determină scăderea vizibilităţii sub 50 m.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.