Giving Tuesday”, mișcarea internațională adoptată de peste 150 de țări și care încurajează implicarea în comunitate este marcată la Alba Iulia mâine, 3 decembrie, când intrarea la Muzeul Național al Unirii, Sala Unirii și Museikon va fi liberă, în intervalul orar 10:00 – 16:30.

Mișcarea „Giving Tuesday” își dorește să pună în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media, creând impulsul care să aducă împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a încuraja implicarea în comunitate.

„Giving Tuesday” se sărbătorește în ultima marți din luna noiembrie sau prima marți din luna decembrie, ziua în care toată lumea este invitată să dăruiască, să facă voluntariat, să dea ceva înapoi comunității din care face parte. 

Lansată în 2012 „GivingTuesday” a devenit o mișcare internațională și este în prezent adoptată de peste 150 de țări.  

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.