PSD a depus, luni, la Senat, o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, intitulată ”Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE”. Premierul Ludovic Orban spune că moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe va fi o nouă ocazie de a arăta “nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili”. “Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat”, afirmă el.

”Susţin cu tărie depunerea unei moţiuni simple împotriva lui Vasile Cîţu şi împotriva austerităţii pe care o pregăteşte Guverul PNL! În acest sens, iată şi vestea bună: am propus colegilor mei din grupul PSD din Senatul României textul unei moţiuni simple împotriva lui Vasile Cîţu, intitulată «Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE», depusă azi şi pe care o să o dezbatem şi o să o votăm cât mai curând în plenul Senatului”, a anunţat, luni, fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Premierul Ludovic Orban spune că moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe va fi o nouă ocazie de a arăta “nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili”. “Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat”, afirmă el.

“Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat. Dar ne bucurăm că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu îşi asume veridicitatea datelor în alcăuirea bugetului de stat. Ne bucurăm şi vom prezenta toate aceste informaţii şi aceste date despre comportamentul ticălos şi iresponsabil al celor care astăzi vor să facă o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Întrebat despre afirmaţii conform cărora urma să depună plânere penală împotriva fostului premier Virica Dăncilă şi fostului ministru de Finanţe Eugen Teodorovici şi dacă o va mai depune, Orban a spus: “Am spus eu ceva de Dăncilă, de plângere penală? Am depus o plângere, aia a fost acum luni de zile, a fost…”.

La insistenţele jurnaliştilor, el a afirmat: “A fost o… cum să spun, o expresie plastică pentru a arăta că una au spus ei opiniei publice şi una a scris în legea bugetului de stat şi alta scria legea despre ce trebuie să facă guvernul şi alta au făcut ei, pe ascuns. Dacă o să existe elementele constitutive ale unei infracţiuni care va fi descoperită de ministrul Finanţelor în decursul activităţii sale, o va face”.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.