Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că mai multe sectoare de drumuri sunt acoperite, marţi dimineaţa, cu zăpadă, iar în timpul nopţii de luni spre marţi au fost împrăştiate pe şoselele din zonă aproape 800 de tone de material antiderapant.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, DN 7C, între kilometrii 130 şi 140, Bâlea Cascadă şi Cârţişoara, este acoperit cu un strat de zăpadă de 1-3 centimetri. Carosabilul de pe celelalte drumuri din judeţele Braşov, Mureş, Sibiu, Harghita şi Covasna este umed.

În acest moment ninge în mai multe zone din sud-estul Transilvaniei, mai abundent în zona montană a județelor Mureș și Harghita. Utilajele de deszapezire acționează pentru curățarea carosabilului dar cu toate acestea vă rugăm să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de drum.#deszapezire #DRDPBrasov

Geplaatst door Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov op Maandag 2 december 2019

Drumarii au acţionat în noaptea de luni spre marţi cu 109 utilaje şi au fost răspândite 789 de tone de material antiderapant.

Confrom DRDP Braşov, luni dimineaţa ninge în judeţul Sibiu, la Bâlea Cascadă, şi fulguie în judeţul Braşov, la Poiana Mărului şi Bran, şi în judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului. Vântul bate cu o viteză de 30-40 km/h în judeţul Harghita.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.