Fetiţele pădurarului ucis primesc o pensie de 340 de lei/lună. Potrivit jurnaliştilor de la directmm.ro, pădurarul ucis la datorie, în județul Maramureș, a lăsat în urma lui trei fetițe, două gemene în vârstă de un an și două luni, și o fetiță în vârstă de 5 ani. El avea doar 30 de ani și a murit în timp ce încerca să ape pădurile de hoți. Criminalii încă nu au fost prinși.

“Acum, în casa familiei Pop sunt doar persoane de sex feminin: cele trei fetițe, mama lor Anamaria și bunica dinspre tată, Lenuța. Pe ele au rămas toate: de la treburile curente ale casei, la terminarea ei. Peste zi stau Acum stau cu fetițele în ceea ce a fost gândit a fi beci, fiindcă a fost prima cameră terminată și aici e bucătăria. La etaj, dormitoarele fetițelor au doar pereți și încă așteaptă să fie amenajate. Casa care are nevoie de finisaje), la creșterea fetițelor și achitarea creditelor contractate. Trei la număr. Pe două le-au achitat din donațiile primite. Vedeți, în buna tradiție de la țară – prima lor grijă e să scape de datorii. Fără donații nu ar fi fost posibil. Anamaria e în concediu pentru creșterea copiilor. După drama din octombrie, nu vede cum s-ar putea întoarce la serviciu, trebuie să stea acasă să-și crească fiicele. Da, statul i-a dat pensie de urmaș. Tocmai a primit decizia: pe ea scrie 340 lei pe lună pentru fiecare mogâldeață; atâta a ieșit din calcul. Dar au primit asigurări că, totuși, suma va fi cea aferentă pensiei minime în plată (în jur de 700 lei). Anamaria e demnă. Nu cere ajutor. O fac alții pentru ea”, scriu jurnaliştii de la directmm.ro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.