Linia ferată Oravița-Anina din județul Caraș-Severin – prima cale ferată montană şi probabil cel mai frumos traseu feroviar din România – va rămâne deschisă circulației trenurilor, anunță CFR Călători. Astfel, compania va pune în circulaţie, începând cu data de 15 decembrie 2019, zilnic, o pereche de trenuri pe ruta Oraviţa – Anina, pentru a răspunde cererilor pasagerilor/turiştilor şi autorităţilor locale.

Trenurile vor circula după următorul program: R 9695 Oraviţa (plecare 11:15) – Anina ( sosire 13:11), R 9694 Anina (plecare 14:40) – Oraviţa (sosire 16:37).

Un bilet pe ruta Oraviţa – Anina costă 10 lei, iar rezervarea obligatorie a locului 3.90 lei.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.