Fiul lui Traian Berbeceanu, Bogdan, a lansat o piesă hip-hop numită „Momente grele” în care vorbeşte despre experienţa prin care a trecut atunci când tatăl lui a fost arestat. „Au fost zile cumplite pentru el”, a scris, pe Facebook, fostul şef al BCCO Alba.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Traian Berbeceanu a postat, marţi, pe pagina lui de Facebook, un link spre videoclipul piesei „Momente grele”, în care fiul său, Bogdan, vorbeşte despre cum a trăit el, copil fiind, perioada în care tatăl său a fost arestat şi despre faptul că a aflat de pe internet că părintele lui este la închisoare.

„Atunci când ticăloşii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soţia a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din şcoală strigându-i răutăcioşi că <tatăl său este la puşcărie>… Au urmat zile cumplite pentru el. I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost şi a rămas puternic! Şi înţelept! Deşi este încă copil îşi iubeşte tare mult ţara şi visează să poată să schimbe ceva în bine!”, a scris Traian Berbeceanu pe reţeaua de socializare.

Numit recent şef de cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu crede că adulţii au multe de învăţat de la copii. „Şi cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învăţat de la copii, de la tineri! Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!”, a mai scris fostul şef al BCCO Alba.

Traian Berbeceanu a fost şef al BCCO Alba Iulia între 2005 şi 2013, când a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT.

A stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Berbeceanu a fost achitat în 2016, fiind găsit nevinovat pentru faptele de luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.