Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Duminică, 15 decembrie, timişorenii sunt invitaţi să participe la cea de-a patra ediţie a Concertului Caritabil de Colinde susţinut de Corul Avocaţilor cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii aflaţi în situaţii vulnerabile. Evenimentul va avea loc la Catedrala Mitropolitană, începând cu ora 18, publicul fiind aşteptat cu un repertoriu îmbogăţit sub conducerea muzicală a dirijorului Codruţa Niculescu şi mai multe surprize muzicale alături de Corul Consonante.

“Concertul din acest an este închinat comemorării a 30 de ani de la Revoluţia din 1989. Îi purtăm în gând şi suflet pe eroii care şi-au dat viaţa pentru reclădirea societăţii româneşti având la bază libertatea şi democraţia. Le purtăm recunoştinţă şi ne înclinăm în faţa sacrificului lor” a declarat iniţiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Intrarea la concert este liberă, dar sunt încurajate donaţiile pentru copiii nevoiaşi aflaţi în grija Fundaţiei United Way. Strângerea de fonduri se face atât direct, în timpul concertului, dar şi în contul bancar in lei al Fundaţiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Corul Avocaţilor a luat fiinţă în anul 2016 şi de atunci reuneşte cele mai frumoase voci ale Baroului Timiş, aflate în slujba faptelor bune.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.