Flavius Nedelcea (PSD), vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, lansează un atac dur la șefa organizației județene a partidului, Luminița Jivan și a altor doi colaboratori apropiați ai acesteia. Reacția vine după scandalul mitei de la DRDP Timișoara în care a fost implicat și Ioan Chisăliţă, parlamentar PSD de Caraş-Severin

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Într-o postare pe o rețea de socializare, Flavius Nedelcea spune că “Albă ca Zăpada” Luminița Jivan și “piticii” ei din PSD Caraș-Severin trebuie să demisioneze și să părăsească scena politică imediat. Nedelcea îi impută șefei sale nu doar recentul scandal al mitei de la DRDP Timișoara, ci și alte recenta problemă cu permisele de armă de la Caransebeș, dar – mai ales – rezultatele proaste la ultimele alegeri.

„Asistăm la încă o cădere a cortinei negre peste scena partidului din strada George Enescu. În condiții de demnitate, raportate atât la statutul de om, cât și la cel politic, este absolut necesar să existe astăzi demisii: demisia președintelui Luminița Jivan și a unei părți <<grele și întunecate>> a echipei sale, strategu’ Negru, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță. Mirel Pascu trebuie să demisioneze atât din calitatea de vicepreședinte al organizației județene, cât și de la cea a organizației Bocșa, pentru că acolo exista oameni de calitate și integri, a căror muncă și imagine nu trebuie pătate. Ionuț Chisăliță trebuie sa înțeleagă că demnitatea nu se bazează niciodata pe compasiunea concitadinilor, iar Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, în armonie cu tine însuți și cu camarazii tai. Din funcția de secretar general al organizației județene însă, nu putem avea o demisie a domniei sale pentru că această funcție oricum era ocupată nestatutar! În scandalul despre care vorbim în aceste zile, 4 din cei 7 pitici ai Albei că Zăpada trebuie să părăsească scena politică, desigur împreună cu ea!”, scrie în postarea sa Flavius Nedelcea.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, a fost exclus din PSD în luna septembrie, însă a contestat în instanță decizia luată de colegii săi. Imediat după excluderea din partid, social-democrații au încercat înlocuirea lui din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, însă nu au reușit.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.