Deși pare mai degrabă un pamflet, știrea este cât se poate de reală! Sub garajele din cartierul clujean Gheorgheni a fost găsită o cramă unde proprietarii se adunau la băute, pretinzând în fața nevestelor că se duc să-și repare mașinile. Garajele erau construite ilegal, iar odată cu lucrările de demolare demarate recent de către Primăria Cluj-Napoca, totul a ieșit la iveală.

Demolarea garajelor din cartierul clujean Gheorghieni a scos la iveală o adevărată peșteră a lui Alladin. Proprietarii garajelor săpaseră un tunel subteran, legându-le unele de altele și făcând astfel accesul mai ușor. Ba mai mult, într-unul dintre subsoluri au amenajat chiar o adevărată cramă, unde vecinii se adunau și se punea pe băute, asta în timp ce neveste lor credeau că bărbații sunt în garaj trudind de zor la repararea mașinilor ”stricate”.

”Am avut și surprize în care am găsit cramă sub garaje, cramă care comunica cu celelalte garaje. Am găsit cramă, am găsit afumători făcute în garaj. Cramă care comunica cu vecinii dintr-o parte în alta a fost găsită în cartierul Gheorgheni. Vinul nu l-am mai găsit acolo dar, în cazul respectiv, am umplut acea cramă, am făcut lucrările de tasare și am acoperit ce a fost acolo. Românii au fost foarte inventivi în acești 25 de ani cât au folosit garajele”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la emisiunea unui post local de televiziune.

Dată fiind inventivitatea românilor, pomenită și de către viceprimar, suntem convinși că cei care au amenajat crama vor găsi repede un alt cuibușor unde ”să-și repare mașinile” și să mai citească din când în când câte o ”carte”.

Fotografie cu titlu ilustrativ, sursa Pexels.com

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania