Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, este audiat la sediul DNA Timişoara în dosarul mitei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara care ar fi ajuns la PSD Arad. Și șefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, a fost astăzi chemată la audieri în aceeași cauză. La fel și fostul ministru Mihai Fifor. Surse judiciare susțin că cei trei au calitate de martor.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

La ieșirea de la audieri, șefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, a declarat că nu are nicio legătură cu absolut nimic, iar calitatea sa în dosar este aceea de martor.

“Mi s-a adus la cunoştinţă că am calitatea de martor şi probabil aici nu mai am nimic de declarat. Am declarat domnilor procurori ce aveam de declarat în dosarul în care s-a discutat o posibilă influenţă şi în care se povestea de două ori numele meu, dar am dat declaraţii domnilor procurori. Bănuiesc că o să se încheie aici, vedem zilele acestea. Nu am absolut nicio legătură, nu a ajuns absolut nimic în Caraş, am dat declaraţiile deja, nu sunt vinovată cu absolut nimic”, a declarat Jivan.

Și fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat, la ieşirea de la sediul DNA Timişoara, că a fost citat în calitate de martor în dosarul şpăgilor încasate de DRDP Timişoara pentru PSD Arad. Fifor a spus că niciodată nu i-a cerut cineva să îşi exercite influenţa sau autoritatea şi că nu are cunoştinţă despre cele întâmplate în acest dosar.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.