Luminiţa Odobescu, reprezentantul permanent al României la Uniunea Europeană, va primi, joi, la Bruxelles, premiul special al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), actorul Constantin Chiriac, va acorda joi, la Bruxelles, reprezentantului permanent al României la UE, Luminiţa Odobescu, premiul special al festivalului de la Sibiu “pentru calitatea excepţională a dialogului dezvoltat pe perioada Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, cu guvernele ţărilor UE şi cu instituţiile UE de la Bruxelles şi Strasbourg”, potrivit unui comunicat de presă.

Constantin Chiriac şi actorii Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu vor prezenta marţi, miercuri şi joi, la Festivalul Internaţional de Artă EUROPALIA, spectacolul “Povestea prinţesei deocheate”, regizat de Silviu Purcărete, desemnat cel mai bun spectacol la Gala UNITER.

În cadrul aceluiași eveniment, Gert Van Overloop, managerul general al Companiei Eastman, va primi în numele lui Sidi Larbi Cherkaoui, replica stelei acordate acestuia pe Aleea Celebrităților din Sibiu, în cadrul FITS 2019.

Constantin Chiriac se află la Buxelles împreună cu actorii Teatrului Național Radu Stanca Sibiu care susțin în perioada 17-19 decembrie trei reprezentații cu spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, în regia Silviu Purcărete, în cadrul Festivalului Europalia.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania