fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAVIDEO | Tineri agresați de viceprimarul din Arieșeni chiar în ziua de...

VIDEO | Tineri agresați de viceprimarul din Arieșeni chiar în ziua de Crăciun, după ce au trecut cu un ATV pe terenul acestuia

Publicat în

spot_img
spot_img

Ziua de Crăciun, despre care toată lumea spune că ar trebui să fie una în care cu toții să fim mai buni, s-a dovedit una dintre cele mai nefaste din viața unor tineri arădeni ajunși sub pumnii și bâtele unor persoane care au reacționat în acest fel la faptul că respectivii trecuseră cu ATV-ul pe o proprietate care aparține viceprimarului comunei Arieșeni, din județul Alba. Agresorii care apar pe imagini au fost identificaţi în urma filmărilor, iar unul dintre aceştia este chiar viceprimarul din comuna Arieşeni, Ioan Avram.

Doi tineri arădeni şi prietenele lor, care se plimbau cu ATV-ul în Arieșeni, susţin că au fost atacaţi de mai multe persoane după ce ar fi ajuns pe terenul viceprimarului comunei. Unul dintre tinerii atacaţi, Emil Pustea, a publicat pe reţeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacaţi şi a dat detalii despre cum s-a produs agresiunea.  

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele ataşate filmărilor.  

Băiatul a afirmat că atât el, cât şi fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent.

”Ţin să menţionez atât sechestrare, ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele şi pumnii) şi cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic, te poţi crede cine vrei, dar nu uita că eşti un om!”, a mai scris tânărul pe Instagram.  

IPJ Alba a confirmat scandalul şi deschiderea unui dosar penal in rem pentru ameninţări, loviri şi alte violenţe, respectiv distrugere.

”În data de 25 decemberie, în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un apel la 112 din partea unui cetăţean din Arieşeni. Acesta a sesizat prin numărul de urgenţă că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea lui. Între timp, între doi bărbaţi din Arieşeni şi doi tineri din Arad a izbucnit un conflict care a degenerat în ameninţări şi agresiuni. În urma conflictului, cei doi tineri din judeţul Arad au solicitat un echipaj medical. Aceştia au fost transportaţi iniţial la Spitalul din Câmpeni, iar mai apoi au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia pentru investigaţii suplimentare”, a transmis Poliţia.

Toţi cei implicaţi în scandal au depus plângeri penale, pentru încălcarea proprietăţii sau pentru ameninţări şi loviri. De asemenea, firma care a închiriat ATV-urile a depus o plângere penală pentru distrugere.

Redactia

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel