Un bancomat amplasat în incinta complexului turistic Șura Dacilor, din Poiana Brașov, a fost aruncat în aer în noaptea de sâmbătă spre duminică, hoții dispărând cu peste 100.000 de lei. Conform unor surse judiciare, explozia bancomatului ar fi fost provocată cu ajutorul unei butelii de gaz.

Primele informații de la fața locului arată că bancomatul a fost aruncat în aer în jurul orei 7.00 dimineața, iar în el s-ar fi aflat peste 100.000 de lei.

În urmă cu exact un an o explozie s-a produs la sucursala unei bănci din Braşov și atunci hoții aruncând în aer un bancomat și furând peste 160.000 de lei.

Credit foto: freehoto, imagine generalistă cu titul sugestiv

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.