Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, joi după-amiaza, pe mai multe şosele din judeţul Bihor este ceaţă densă şi că vizibilitatea a scăzut, în unele locuri, chiar sub 30 de metri.

Potrivit Poliţiei Române, pe mai multe drumuri din judeţul Bihor se circulă în condiţii de ceaţă densă, iar vizibilitatea a scăzut pe alocuri sub 50 de metri.

„Pe DN 76, între localităţile Duşeşti şi Beiuş, vizibilitatea este redusă chiar sub 30 de metri”, au transmis reprezentanţii Infotrafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteza mică, să evite manevrele care pot deveni riscante în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.