Două drumuri naţionale din judeţul Bihor sunt acoperite cu polei, drumarii intervenind cu materiale antiderapante.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

”Este semnalată depunere de polei pe DN 19 Săcueni – Valea lui Mihai – Carei şi pe DN 1 Topa de Criş – Borod, judeţul Bihor. Se acţionează cu utilaje pentru distribuirea de material antiderapant”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii recomandă reducerea considerabilă a vitezei.

”Evitaţi manevrele periculoase! Folosiţi frâna de motor!”, este sfatul poliţiştilor pentru şoferi.

Credit foto: Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.