Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost rănit grav, luni, după ce a căzut cu placa de snowboard în zona localităţii Valea Mare, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilul a fost preluat inconştient.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au transmis că un adolescent în vârstă de 16 ani a căzut cu placa de snowboard şi este inconştient.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Valea Mare.

„Din primele informaţii, a fost transportat de către aparţinători la o pensiune din localitatea Valea Mare şi s-a început deplasarea spre echipele medicale”, anunţă ISU Bistriţa-Năsăud.

Un echipaj de prim-ajutor SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au plecat în întâmpinarea maşinii în care se află copilul.

Sursa: Mediafax

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.