Președintele USR Găvojdia, județul Timiș, Ramona Dzitac, riscă dosar penal pentru loviri, după ce ar fi lovit o tânără în fața unei săli de bowling din Lugoj. Incidentul ar fi avut loc după ce Dzitac ar fi plecat de la o petrecere a burlăcițelor cu un dres de baie și o pereche de șlapi care îi aparțineau victimei și unei alte tinere. Președintele USR Găvojdia susține că totul a fost o înscenare, dar a decis să se suspende din funcția de președinte USR Găvojdia până la finalizarea anchetei penale.

Anul trecut, în vară, Ramona Dzitac a organizat o petrecere a burlăcițelor, la o piscină, invitatele venind pregătite ca atare. După câteva luni, două dintre ele au văzut o postare a Ramonei Dzitac pe rețelele de socializare în care aceasta apare într-un dres de baie alb și o pereche de șlapi și au contactat-o susținând că lucrurile sunt, de fapt, ale lor, cerând să le fie returnate.

Ramona Dzitac a negat că ar fi plecat de la petrecerea respectivă cu lucruri care nu îi aparțineau, dar a acceptat să se întâlnească cu una dintre fete pentru, susține ea, a-i face cadou dresul respectiv de baie. Întâlnirea a avut loc la Lugoj, pe Calea Timișoarei. Din păcate, atunci când a văzut că este filmată cu un telefon mobil, lucrurile au degenerat, iar Dzitac a sărit la bătaie. Cea care a filmat, prietena celei care a acuzat-o că i-a furat dresul de baie, s-a ales cu mai multe lovituri și, marți, a depus plângere la Poliție pentru loviri. De asemenea, ea susține că are și capul spart și a trebuit să fie luată cu SMURD de la locul incidentului. Dosarul a ajuns acum pe masa procurorilor, urmând ca în câteva zile să fie audiați și martorii.

„În urma incidentului în care a fost implicată preşedinta USR Gavojdia şi după consultări avute cu conducerea USR Timiş, Ramona Dzitac a decis să autosuspende. Urmează ca o decizie să fie luată în cadrul următoarei şedinţe de Birou Judeţean, după ce va avea loc o informare completă asupra celor întȃmplate”, au spus reprezentanții USR pentru presa locală.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.