UPDATE: Fata dispărută de mai bine de 12 ore de acasă a fost găsită de polițiștii din Cluj-Napoca. În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fata a fost sau nu victima vreunei infracțiuni

Știrea inițială:

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

O fată de 12 ani, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, a fost dată dispărută de familie, după ce, sâmbătă, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia Cluj, Iasmina-Cristina Fărcaş a dispărut de acasă, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.00.

Oamenii legii fac apel la cei care o văd să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Fata are 1,40 metri înălţime, 60 – 70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri şi nu are semne particulare.

În momentul plecării de la locuinţă, purta o bluză de culoare neagră, pantaloni- blugi de culoare albastră, cizme de culoare maro.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.