Emblematica trupă Direcția 5 pornește în 2 februarie într-un turneu național, iar una dintre cele mai importante opriri va fi la Sibiu, în data de 12 februarie. Astfel, începând de la ora 19.30, trupa va concerta la Centrul Cultural Ion Besoiu. Spectacolul “POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani!” se dorește a fi momentul rememorării a 30 de ani în care cântecele lor au răsunat în inimile a mii și mii de fani. Știrile Transilvaniei este partener media al acestui eveniment.

”Pe 2 februarie începe TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5 “POVESTEA NOASTRĂ” – 30 de ani!
Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot !” au transmis membrii trupei Direcția 5.

Cei care doresc să participe la acest eveniment, pot cumpăra bilete online aici: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=directia+5. Sfatul nostru este să vă grăbiți, întrucât anticipăm că biletele se vor epuiza foarte repede.

”În acest turneu, Direcția 5 aduce pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, mai spun membrii trupei.

Cu ocazia acestui spectacol, Știrile Transilvaniei pregătește cititorilor o surpriză, așa că vă invităm să rămâneți pe recepție. Vom reveni în curând cu noi informații.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.