Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minimum 2 luni).

Pentru acest program pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Mureş, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2 localitate Târgu Mureş, în vederea înregistrării aplicaţiilor.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, în intervalul luni – joi, orele 10,00 – 15,30 şi vineri, orele 10,00 – 13,00.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109, sau se găsesc pe site-ul:

https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Mure%C8%99&categ=5&subcateg=2&page=0

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.