Conducerea centrală a PSD a decis astăzi înlocuirea șefului organizației județene Cluj, Liviu Alexa, cu deputatul Gheorghe Șimon. Puternic contestat imediat după instalarea lui la șefia PSD Cluj de către Viorica Dăncilă, Liviu Alexa s-a remarcat de-a lungul anilor printr-un limbaj vulgar și atacuri virulente la adresa tuturor adversarilor săi.

Liviu Alexa a fost înlocuit astăzi de la șefia PSD Cluj, în urma unei decizii luate de liderii partidului reuniți în ședința CEX. Alexa, un fost ziarist devenit patron al unui trus de presă, a fost instalat la PSD Cluj de Viorica Dăncilă și s-a remarcat prin atacuri virulente la adresa adversarilor săi politici atât din afara, cât și din interiorul partidului.

Noul șef al PSD Cluj este Gherghe Șimon, fost ministru al Economiei în guvernul Mihai Tudose.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.