Primăria municipiului Bistriţa anunţă că, după parcurgerea formalităţilor de autorizare a instalaţiei de transport persoane – teleschi, stabilită pentru astăzi, 16 ianuarie, este programată deschiderea pârtiei mici de pe Dealul Cocoş. Pârtia are o lungime de circa 300 de metri şi este deservită de instalaţia de telescaun instalată în vara anului trecut.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Pârtia va fi deschisă zilnic, începând de vineri, 17 ianuarie, în intervalul orar 9.00 – 16.00. Primăria municipiului Bistriţa anunță, de asemenea, că se fac toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă şi pârtia mare de pe Dealul Cocoş, care are o lungime de circa 1300 de metri şi este dotată cu instalaţii de telescaun şi nocturnă.

Tarifele de acces pe pârtia mică de pe Dealul Cocoș sunt următoarele:

– adulţi: 30 lei / persoană / zi;
– tineri între 14 – 18 ani şi studenţi: 20 lei / persoană pe zi;
– copii între 6 – 13 ani: 20 lei / persoană / zi;
– seniori (+65 de ani): 20 lei / persoană pe zi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.