Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a învins la scor divizionara A CSU Universitatea de Vest Timisoara, într-un meci care contează pentru faza 16-zecimilor a Cupei României Fan Courier.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Gloria s-a impus la 21 de goluri diferență: 46-25 (23-12).

Horațiu Pașca le-a menajat pe titulare și a trimis în teren o echipă tânără, cu jucătoare experimentate dar care au jucat mai puțin până acum în campionat. Handbalistele Gloriei nu au avut probleme în fața ocupantei locului V din Divizia A, timișorencele fiind parcă timorate de echipa și palmaresul Gloriei: doua medalii de bronz în Cupa României și Liga Florilor și participare în faza grupelor Cupei EHF.

Maria Țanc a înscris pentru Gloria de 12 ori, Bianca Zegrean – 9, Andreea Tetean – 7, Magdalena Paraschiv – 6, Dziyana Ilyina – 5, Diana Șamanț- 4, Mariana Costa – 3.

Poarta Gloriei a fost apărată astăzi de Ana Maria Inculeț care a avut 19/45 intervenții reușite ( 42%).

Tragerea la sorți a optimilor Cupei României are loc mâine de la ora 11.00, la sediul Federației Române de Handbal

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.