O postare pe pagina de socializare a asociaţiei „Voluntari Salvaţi Animalele Baia Mare” arată că pe străzile din municipiu au fost împrăștiate bucăți de cârnați care aveau ace de pescuit în ele, intenția celor care au făcut asta fiind să omoare câinii care ar fi mâncat. Asociația atrage atenția proprietarilor de patrupede să le ţină în lesă şi să îşi anunţe vecinii, dar și să culeagă astfel de bucăţi de cârnaţi dacă le găsesc.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

„Cartierul Săsar. Am fost anunţaţi că cineva a împrăştiat cârnaţi cu cuie! Nu vă lăsaţi câinii fără lesă şi verificaţi bine zonele în care vă plimbaţi! Anunţaţi vecinii care au câini! Dacă găsiţi aşa ceva, vă rugăm culegeţi-le”, se arată în postarea asociației

Din fotografiile postate se vede cum în bucăţile de cârnaţi au fost înfipte ace de pescuit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că poliţiştii s-au sesizat în acest caz şi desfăşoară verificări.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.