Circulația feroviară a fost întreruptă, vineri dimineața, pe Magistrala 200, după ce trenul Sibiu – București a lovit patru cai, în zona Dumbrăvița – Vlădeni, anunță Centrul Infotrafic. Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenești. Trenul Sibiu – București și-a reluat circulația, însă are o întârziere de 141 de minute. Un alt tren, care circula între Brașov și Făgăraș, are o întârziere de 108 minute.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 200, între stațiile CF Dumbrăvița și Vlădeni, după ce, anterior, trenul de călători care circulă pe relația Sibiu – București Nord a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate mai mulți cai.

Din acest motiv, trenul a acumulat o întârziere de 141 de minute, iar un alt tren de călători, care circulă pe relația Brașov – Făgăraș, a acumulat o întârziere de 108 minute.

Reprezentanții CFR Călători spun că trenul IR 1528, care a lovit caii, și-a reluat călătoria cu o altă locomotivă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.