”Au vrut să schimbe roata”, sau ”unde o fi mama micilor mecanici?” sunt câteva dintre comentariile la o postare a Observatorului de Urși devenită virală. În imaginile filmate în județul Harghita se pot vedea trei pui de urs jucându-se cu roata unei mașini.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

wau 🐾🐻❤️

Schimb de roti 🐾🐻❤️

Geplaatst door Observator de ursi op Vrijdag 24 januari 2020

În filmare se vede cum cei trei pui de urs se apropie de o mașină parcată, iar unul dintre ei se urcă pe roata mașinii și o miroase.

Filmul a fost realizat în apropierea Observatorului de urși din județul Harghita și a fost postat pe Facebook, unde a strîns mii de aprecieri din partea utilizatorilor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.