Doi soți și-au pierdut viața, joi dimineața, la Lovrin, în județul Timiș, în urma unu cumplit accident rutier. Mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens. Un copil și alte patru persoane au ajuns la spital. Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit morți, în mașină, pe cei  care au pătruns pe contrasens. Salvatorii de la ISU Timiș au fost solicitați la ora 7.33.

”La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și 4 echipaje SAJ. În  autoturismul aflat în afara părți carosabile se aflau 5 persoane (3 bărbați,  1 femeie si un copil de aproximativ 3 luni). 3 persoane au fost trasportate la spital de catre echipajele SAJ (Constiene).

O persona a fost transportată la spital de echipajul SMURD. În prezent la locul intervenției se alfa un bărbat care va fi  transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabila se aflat 2 persoane inconștiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior”, transmit pompierii.

Polițiștii spun că vina ar fi a șoferului care a și murit.

”Un autoturism circula pe DN6 dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la condițiile de drum intrând in coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, conducatorul auto și pasagera dreapta-față din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers, au decedat. Alți 4 adulti și un copil din celalalt autoturism au fost răniți și transportați la spital”, transmite Poliția Timiș.

A consemnat Georgeta Petrovici

Foto: ISU Timiș

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania