Clujeanul Adrian Crișan Pop Vlad participă în acest an la Ultra Maratonul 6633 Arctic Ultra, pe care l-a câştigat anul trecut, alergând 193 de km în condiţii extrem de dure! Vlad aleargă şi în 2020 pentru copiii din tabăra MagiCAMP, scopul său nobil fiind acela de a strânge burse educaționale pentru copiii care se luptă sau care au învins cancerul.

Luna viitoare, în 27 februarie, Vlad se întoarce alături de sania sa pe linia Cercului Polar Arctic, în Nordul Canadei, unde-şi va pune la contribuţie corpul, inima şi mintea pentru a termina cursa şi a-şi îndeplini obiectivul de a crea restul de 50 burse educaţionale (din 100) pentru copiii bolnavi de cancer din MagiCAMP.

Povestea lui poate fi urmărită aici, în interviul pe care colegul nostru Adrian Ardelean i l-a luat recent.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.