Universitatea de Vest Timişoara va oferi sprijin și în acest an elevilor de clasa a XII-a care vor susţine Bacalaureatul, aceștia având posibilitatea de a se pregăti suplimentar la limba română, matematică, istorie, dar şi alte materii cuprinse în examenul final la liceu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, pe întreaga perioadă a intervalului 1 februarie – 30 mai, structurat tocmai pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exercițiile organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat: între orele 9:00 și 10:30 – limba și literatura română; între orele 10:45 și 12:15 – matematică și istorie; între orele 12:30 și 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Cursurile se vor desfășura în sălile de la sediul central al UVT, de pe bd. Vasile Pârvan nr. 4.

Elevii care doresc sa participe la pregătirea BAC-ului în programul de la UVT vor avea la dispoziție un link spre o pagină de internet, unde se vor putea înscrie și vor avea acces la programul de pregătire, la https://www.uvt.ro/ro/.

Pentru informații și alte detalii, elevii au la dispozitie adresa de mail: pregatirebac@e-uvt.ro  sau numarul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni pana vineri, în intervalulul orar 10-14), cât și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/uvtromania/.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania