Val de oferte de angajare pentru cei doi muncitori din Sri Lanka. După ce antreprenorul moldovean Ştefan Mandachi le-a făcut oferta de a-i angaja la firma sa, spunând că va deschide în curând un restaurant chiar la Sfântu Gheorghe, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat la rândul său că luni dimineaţă îi va contacta pe cei doi muncitori din Sri Lanka pentru a le propune să vină să lucreze la una dintre instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Cluj – societăţile din Tetarom, Clujana sau Agro Transilvania.

Cea mai interesată ofertă pentru cei doi brutari vine însă tocmai din județul Hunedoara, mai precis de la Deva, unde patronul unei pizzerii a spus că vrea să îi angajeze urgent pe cei doi. Marius Sanfirișcă, administratorul pizzeriei ”Veneția” din Deva a spus, în exclusivitate pentru Știrile Transilvaniei, că vrea să îi angajeze chiar astăzi pe cei doi muncitori din Sri Lanka.

Marius Sanfirișcă, patronul pizzeriei ”Veneția” din Deva

”Am nevoie de ei aici la Deva. Îi angajez chiar astăzi la pizzerie! Acelor străini le place munca, au venit aici să își câștige cinstit existența, așa că eu unul vreau să îi aduc la Deva. Am nevoie nu doar de cei doi, ci chiar de mai mulți ca ei. Poate că celor din acel sat nu le place munca, iar angajatorii sunt nevoiți să aducă oameni de prin alte țări. Asta e o situație cunoscută prin multe alte părți. Dar, ce să faci, munca e prea grea pentru unii!”.

Antreprenorul devean le-a transmis celor doi numărul său de telefon și toate datele de contact, sperând că va avea succes în aducerea la Deva și angajarea lor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.