O tânără în vârstă de 23 de ani este izolată la domiciliu în Zalău, ca o măsură preventivă şi va rămâne acasă timp de o săptămână, după ce s-a întors din China, transmite Mediafax.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj, Florina Man, a declarat că tânăra nu prezintă niciun simptom şi nu este suspectă de infecţie cu coronavirus, dar este izolată la domiciliu ca măsură preventivă.

„O tânără de 23 de ani, care s-a întors sâmbătă în România din Beijing, unde a participat la un training, este izolată la domiciliul din Zalău până vineri. Tânăra nu prezintă niciun simptom, nu este suspiciune de infecţie cu coronavirus, nu are nicio problemă, dar s-a decis să fie, totuşi, monitorizată deoarece a venit din China”, a spus Man.

Tânăra lucrează în Cluj-Napoca şi speră ca după săptămâna de izolare să se poată întoarce la serviciu.

Sursa: Mediafax

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.